Okategoriserade

Säsongen över

Freeskigymnasiet

Då var säsongen 2015/2016 över för många. Några få tappra letar snö medan vi andra återigen slår blicken mot skivstång och löparspår och ser tillbaka på en grym säsong. Barmarken börjar nu, och för att stå hela nästa säsong igenom, rekommenderar vi alla andra freeskiåkare att göra detsamma! Löp, hoppa och spring! Allt för att kroppen ska stärkas till tunga bottenlandningar och lite extra skick dom där grymma dagarna i parken!

Vi vill med hela vårat hjärta tacka alla aktiva och föräldrar som vi sett under säsongen, utan er är vi ingenting! Och det extra stora tacket går till parkvärdarna som skottar snö åt oss… och till dom osynliga hjältarna som pistmaskinisterna är… ni är guld värda!

Vi ses till hösten igen! Nu är det sommar och snart grönt i löparspåren!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply