MSG Masters!

Årets händelse heter MSG Masters (Freeski). Inspirerat av internationella SLVSH och de smått legendariska Battle at the Berrics. 16 av våra elever har chansen att kvala in till tävlingen och ställs mot varandra i en head to head utslagning.

Upplägget lyder: 16 deltagare från Freeride (NIU) och Freeski (RIG) kommer att göra upp i ett head-to-headformat under säsongen. Där varje match går ut på att man skall slå ut sin motståndare genom att göra trick man tror den andra inte kan. Lyckas man med detta får man då dela ut ett poäng och den person som först får 5 poäng förlorar.

Det kommer totalt vara 15 omgångar som kommer sträcka sig under hela säsongen och finalen kommer avgöras i slutet av april. Ni kommer kunna följa alla matcher via våra sociala medier där vi kommer uppdatera med film, foto och resultat. Hela finalen kommer att filmas och läggas ut.

Under våren kommer vi att släppa de elever som har lyckats att kvala in till tävlingen så håll utkik på instagramfacebook och hemsidan.

Mer information om tävlingen hittar ni HÄR!

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *